Toimenkuvaamme kuuluvat omakotitalojen, paritalojen, rivitalojen sekä kerrostalojen kokonaisvaltaiset sähköurakoinnit, uudiskohteet sekä saneerauskohteet, julkisrakentaminen

Tilaaja vastuuTilaajavastuu

Yrityksemme kuuluu tilaajavastuurekisteriin eli tilaajavastuulain mukaiset selvitykset ovat aina ajantasalla ja helposti saatavissa.

Sähköurakoinnit

Teemme kokonaisvaltaista sähköurakointia sekä pienemmissä että isoimmissa kohteissa. Kattava osaamisemme ja monen vuoden kokemuksemme takaa onnistuneet urakat.

Sähköasennukset

Sähköalan ammattilaisena hoidamme sekä huoneistojen että kiinteistöjen kokonaisvaltaiset sähköasennukset ja pienasennukset keskusvaihtoihin saakka. Tarjoamme sähköasennuspalvelua ammattitaidolla yksityistalouksiin ja yrityksiin.

Sähköhuollot

Suoritamme korjauksia ja huolehdimme tarkastuksesta. Meiltä löytyvät varaosat yleensä heti, jolloin korjaukset saadaan kustannustehokkaiksi.

Aliurakointi

Teemme aliurakointina kaikki sähköistykset.

Sähkösuunnittelut

Teemme sähkösuunnittelua uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin. Otamme sähkösuunnitteluissa huomioon asiakkaat tarpeet ja toiveet. Sähkösuunnitelma on onnistuneen sähkötyön perusta.

Tarvikemyynti

Kauttamme saat kätevästi sähkötarvikkeet asennettuna. Sähkötarvikkeita toimitamme pistorasioista aina erikoisosiin. Kysy lisää!

Antennijärjestelmät

Antennijärjestelmän suunnittelu ja toteutus. Osaamme toteuttaa toimivan järjestelmän asennuskohteen vaatimusten mukaisesti.

ATK-järjestelmät

Suunnittelemme, asennamme ja huollamme tietoliikennejärjestelmiä, kysy lisää ATK-järjestelmistä.

Hälytysjärjestelmät

Asennamme hälytysjärjestelmiä kotitalouksiin sekä yrityksiin. Hälytysjärjestelmiin voidaan kytkeä mm. murto-, palo-, kosteus- ja lämpötilahälytys. Ohjauksen voi tehdä jopa matkapuhelimella. Järjestelmiä voidaan asentaa langallisena tai langattomana. Kysy lisää hälytysjärjestelmistä.